Receptinformatie
Lekker zoet én snel klaar! Met appeltjes van eigen bodem door de curry zet je net weer even wat anders op tafel.
Voorbereiding
Pel en snijd de ui in ringen.
Schil de goudreinetten en snijd ze in blokjes.
Hak de peterselie grof.
Koken
Smelt de boter in een pan en fruit de ringen ui 2 minuten.
Bestrooi de gefruite ui met de vijfkruidenpoeder en schep goed om.
Roer de appelblokjes erdoor en bak 1 minuut mee.
Bestrooi de appelblokjes met bloem, verkruimel het groentebouillontablet en de santen erboven en voeg 600 mililiter water beetje bij beetje toe tot een gebonden saus ontstaat.
Breng de curry op smaak met zout en peper.
Serveren
Doe de curry over in een schaal en bestrooi met de gehakte peterselie.
Lekker met rijst en een groene salade.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.