Receptinformatie
Crostini 2.0! Deze zoete versie, mét zachte geitenkaas, tilt je borrel sowieso naar een hoger niveau.
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op grillstand en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Koken
Snijd de zoete aardappels in niet al te dikke plakken. Vet ze licht in met olijfolie en leg ze op de bakplaat. Grill de plakjes 10 minuten in het midden van de oven.
Meng ondertussen de geitenkaas met de honing, tijm, peper en zout.
Draai de zoete aardappelschijfjes om en laat ze nog eens 5 minuten grillen. Laat ze daarna afkoelen.
Verdeel de crème over de plakjes.
Serveren
Serveer met eventueel wat verse peterselie.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.