stomen

Zoete aardappelcrostini's met geitenkaas

Receptinformatie

Snack
6 personen
Bijgerecht
10-20 min
Anderen vinden dit recept

Crostini 2.0! Deze zoete versie, mét zachte geitenkaas, tilt je borrel sowieso naar een hoger niveau.

Voorbereiding

Koken

Serveren

versfestijn Diner of borrel? Maak er één Groot Versfestijn van!

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op grillstand en bekleed een bakplaat met bakpapier.

Koken

Snijd de zoete aardappels in niet al te dikke plakken. Vet ze licht in met olijfolie en leg ze op de bakplaat. Grill de plakjes 10 minuten in het midden van de oven.

Meng ondertussen de geitenkaas met de honing, tijm, peper en zout.

Draai de zoete aardappelschijfjes om en laat ze nog eens 5 minuten grillen. Laat ze daarna afkoelen.

Verdeel de crème over de plakjes.

Serveren

Serveer met eventueel wat verse peterselie.