Receptinformatie
Een feestje op je bord, deze kleurrijke eieren!
Voorbereiding
Kook de eieren in 8 minuten hard, spoel ze af met koud water en pel ze. Leg ze hierna in een bakje.
Pureer de bieten met het vocht, de azijn en suiker. Schenk het sap door een zeef over de eieren tot ze helemaal onderstaan.
Zet dit mengsel afgedekt 12 uur in de koelkast.
Koken
Halveer de eieren en schep het gele mengsel eruit en verdeel dit over twee verschillende kommen.
Menk de mayonaise en kerrie door 1 kom, en het bietjesmengsel en mayonaise door de andere kom.
Leg de eieren op een schaal en spuit de vulling in de holtes.
Serveren
Garneer met wat peterselie.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.