Receptinformatie
Voorbereiding
Bereid de glasnoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel af met koud water en laat uitlekken.
Snijd ondertussen de tofu in blokjes van ca. 1 cm, de shiitake doormidden, de prei en Chinese kool en wortel in reepjes en de paprika in stukjes.
Maak de taugé schoon.
Koken
Verwarm een wok op hoog vuur, schenk er ca. 2 el olie in en wok de tofu heel rustig 4 min. Voeg de shiitake en alle groenten (op de taugé na) toe en roerbak 4 min.
Zet het vuur laag. Schep de glasnoedels en taugé erdoor. Voeg de Wok Paste toe, meng alles door elkaar en warm nog even door.
Serveren
Schep de tofu met 5 groenten en de glasnoedels in 4 grote kommen of op diepe borden. Knip de koriander (steeltjes en blaadjes) erboven fijn.
Voeg voor een niet vegetarische variant met de Wok Paste hamblokjes of garnalen toe. Ook lekker om er op het laatst grof gehakte pinda’s aan toe te voegen.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.