Receptinformatie
Je traditionele Italiaanse salade caprese, maar dan nét even anders. Op een stokje en geserveerd met de must eat van dit moment: burrata.
Voorbereiding
Meng de worcestershiresaus met de gedroogde oregano, olijfolie, zout en peper door elkaar voor de marinade.
Snijd de knoflook fijn en meng dit door de marinade heen.
Voeg hieraan de losgemaakte trostomaatjes toe en zorg dat ze allemaal een laagje marinade over zich heen hebben.
Rijg de tomaten op stokjes. Gebruik je houten stokjes? Week deze dan eerst in water.
Koken
Leg de sateetjes op de barbecue en rooster ze 2 minuten per kant of totdat ze mooie grillstrepen hebben. Dit hangt af van de temperatuur van de barbecue.
Serveren
Snijd de burrata open en besprenkel deze met wat extra vierge olijfolie en bestrooi het met zout en peper.
Leg wat blaadjes basilicum op en om de burrata en serveer de stokjes ernaast.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.