Receptinformatie
Voorbereiding
Maak de uien schoon en snijd ze in ringen. Schil de wortel en rasp deze grof.
Verwarm de oven voor op 180˚C.
Koken
Smelt de boter, doe de uiringen erin en fruit ze in de boter op een heel laag vuur tot ze zacht zijn, maar niet bruin zijn. Voeg 1 eetlepel suiker en de geraspte wortel toe en laat de uiringen goudbruin karameliseren. Roer regelmatig om.
Bekleed 4 taartvormpjes, doorsnee 12 cm, met het ontdooide deeg voor hartige taart. Of maak er 1 grote taart van.
Maak het uienmengsel verder op smaak met versgemalen peper en wat fijngehakte tijm.
Laat de kaasblokjes iets uitlekken en schep ze door het uienmengsel. Vul de bekleedde taartvormpjes met het uien/kaasmengsel.
Bak de hartige taartjes in het midden van de voorverwarmde oven in 10 - 15 minuten goudbruin.
Serveren
Serveer de taartjes met de mesclun sla aangemaakt met een dressing naar smaak.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.