Receptinformatie
Voorbereiding
Maak de spruiten schoon, was en halveer ze.
Snijd het katenspek in stukjes.
Snijd de paprika in blokjes.
Klop de eieren los met de melk of bouillon, zout, peper en fijngeknipte bieslook.
Koken
Kook de spruiten in circa 7 minuten bijtgaar.
Bak het katenspek in de boter knapperig en goudbruin.
Voeg de gepelde en fijngehakte ui toe. Bak ook de paprika even mee.
Schenk het eimengsel in de pan, verdeel de uitgelekte spruiten eroverheen en laat de omelet, afgedekt, bakken tot het ei gestold is.
Serveren
Lekker met grof boerenbrood of stokbrood.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.