Receptinformatie
Voorbereiding
Rooster de hazelnoten in een koekenpan in circa 3 minuten goudbruin. Laat de hazelnoten even afkoelen en hak ze daarna in kleine stukjes.
Verwijder de buitenste blaadjes van de spruitjes en halveer ze.
Verwijder het klokhuis van de appel en snijd deze in plakjes. Niet te dun, want dan worden ze slap en verliest de appel z’n bite.
Koken
Kook de gehalveerde spruitjes in 12 minuten beetgaar en giet ze daarna af, zodat ze niet verder door koken.
Smelt in een koekenpan de boter en bak de schijfjes appel zo’n 4 minuten.
Voeg aan de spruitjes en eventueel wat peper en zout toe.
Serveren
Schep de spruitjes en appel in een schaal en verdeel de hazelnoten er overheen.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.