Receptinformatie
Niet zo’n fan van spruitjes? Na deze shakshuka ben je echt helemaal om. Hoe leuk is dit op je borrelplank?!
Voorbereiding
Versnipper de ui en snijd de paprika en de rode peper in stukjes.
Maak de spruiten schoon.
Koken
Fruit de ui in een pan samen met olijfolie totdat het zacht is.
Voeg de rode peper en spruiten samen met de paprika en tomaten uit blik toe aan de pan. Laat 15 minuten pruttelen.
Voeg de honing, tijm, peper en zout toe. Maak vervolgens 3 of 4 kuiltjes waar je voorzichtig de eieren in openbreekt.
Laat opnieuw 10 minuten pruttelen met de deksel half op de pan tot de eieren gaar zijn.
Serveren
Heerlijk om ook wat brood in te dippen.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.