Receptinformatie
Voorbereiding
Snijd de kipfilet in dunne plakken.
Schil de peren, snijd ze in parten en verwijder het klokhuis. Snijd de parten in de lengte in dunne plakken.
Rooster de pompoenpitten 3 minuten in een pan met antiaanbaklaag. Door regelmatig met de pan te schudden, zorg je er voor dat de pompoenpitten niet aanbranden. Laat afkoelen op een bord.
Koken
Doe de balsamicoazijn in een kom.
Schenk al roerend met een garde de olie voorzichtig bij de azijn, zodat er een lichtgebonden dressing ontstaat.
Breng de dressing op smaak met peper en zout.
Serveren
Meng de sla met de dressing en de peren en verdeel over de borden.
Verdeel de kip over de sla en bestrooi met pompoenpitten.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.