Receptinformatie
Voorbereiding
Maak de spruitjes schoon en halveer ze. Kook de spruitjes in 4 minuten beetgaar.
Pel ondertussen de ui en de knoflook en versnipper ze.
Schil de gember en hak het fijn.
Schip de appel en snijd het in 16 partjes. Halveer daarna de partjes.
Koken
Verhit de olie in een wok.
Fruit de ui, knoflook en gember even mee tot het mengsel gaat geuren.
Voeg vervolgens de spruitjes toe en roerbak ze ongeveer 4 minuten.
Bak de laatste 2 minuten de appel mee.
Voeg tenslotte de chilisaus toe en laat de spruitjes nog ongeveer 5 minuten sudderen.
Bak de runderreepjes in een hete pan bruin. Peper en zout op het laatst toevoegen anders verliest het vlees haar vocht.
Meng de reepjes door de spruitjes. Als je van een bite houdt, kan je een beetje chili poeder toevoegen.
Maak de noedels klaar zoals omschreven is op de verpakking.
Serveren
Doe de noedels op een bord en daar bovenop de spruitjes met het vlees.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.