Receptinformatie
Voorbereiding
Maak alle groenten schoon, en snijd ze vervolgens in ongeveer gelijke blokjes en de tomaten in partjes. Hak de knoflook fijn en fruit deze aan in 3 eetlepels olie.
Koken
Voeg dan de overige groenten toe en bak het al omscheppend gedurende 8 minuten. Schep er na 4 minuten de oregano samen met de tomatenpartjes en tomatenpuree door. Laat de ratatouille op een laag vuur smoren.
Kook intussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing al dente.
Schep de uitgelekte tonijn door de ratatouille en laat het even meewarmen. Maak het verder op smaak met versgemalen peper.
Spatel de warme pasta door de ratatouille.
Serveren
Serveer direct in voorverwarmde diepe borden.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.