Receptinformatie
Mirne van Season With Love schotelt ons een romige polenta voor met een mix aan wilde paddenstoelen. Met dit gerecht haal je de herfst zo in huis!
Voorbereiding
Scheur en/of snijd de paddenstoelen in grove stukken.
Rasp de Parmezaanse kaas.
Hak de peterselie.
Pers de teentjes knoflook.
Koken
Doe de polenta, water, wijn en crème fraîche bij elkaar en breng op smaak met zout.
Laat dit rustig koken terwijl je constant blijft roeren. Na ongeveer 40 minuten is de polenta klaar. Maak deze af met de helft van de roomboter.
Verhit de andere helft van de roomboter en bak alles hierin op totdat het gaar is.
Voeg de geperste knoflook toe en breng verder op smaak met peper en zout.
Serveren
Serveer de polenta met de paddenstoelen erop.
Verdeel hierover wat Parmezaanse kaas en fijngehakte peterselie.
Kijk <a href="https://www.seasonwithlove.nl/polenta-wilde-paddenstoelen/"target=_blank>hier</a> voor de hele blog!

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.