Pittige asperge smoothie
Receptinformatie
Voorbereiding
Schil de asperges. Snijd de asperges in stukjes van 3 cm. Kook de aspergestukjes in een bodem water met een schepje suiker in 10-12 min. gaar. Giet de asperges in een zeef en laat goed uitlekken en afkoelen.
Koken
Doe daarna de afgekoelde asperges met de plakjes banaan in een diepvriesdoos en vries in. Doe de bevroren asperges en de banaan in de blender of keukenmachine.
Schenk er de yoghurt bij en de cayennepeper en pureer tot een dikke, gladde smoothie.
Serveren
Schenk de smoothie in 2 hoge glazen.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.