Receptinformatie
Vergelijk deze verse snack vooral niet met een patatje oorlog, want hier zijn de asperges zeker geen bijzaak: ze zijn namelijk compleet van witte asperges gemaakt. En zo lekker!
Voorbereiding
Schil de asperges en snijd de houtige onderkant eraf.
Vul 1 bord met een laagje bloem, 1 bord met een ei wat je even opklopt en 1 bord met de panko.
Koken
Kook de asperges 6 minuten in gezouten water.
Giet ze vervolgens af en laat ze schrikken in koud water.
Laat uitlekken en dep ze voorzichtig droog.
Haal de asperges eerst door de bloem, dan door het ei en als laatst door de panko.
Frituur de asperges in kleine porties in zo'n 3 minuten goudbruin.
Laat ze uitlekken op een stuk keukenpapier en bestrooi met zout.
Serveren
Serveer met je favoriete sauzen of gewoon mayonaise.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.