Pasta van Friso met tomaten en basilicum
Receptinformatie
Wist je dat: Door het eten van tomaten lopen mensen veel minder kans op een beroerte, zo blijkt uit een nieuwe studie. Hoe roder de tomaat des te beter
Kook de pasta volgens de beschrijving. Snijd de tomaten en mozzarella in 8-en. Meng die in een kom samen met de basilicum die je in grove stukken hebt geknipt, samen met de olijfolie en peper en zout.
Giet de pasta af en doe die terug in de pan. Giet een grote scheut olijfolie erover. Op het allerlaatste moment voeg je het mengsel van de tomaten toe. En klaar ben je. Simpel, lekker en gezond.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.