Receptinformatie
Handig! Maak een batch van deze muffins vol fruit en grijp onderweg nooit meer naar ongezonde snacks.
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Vet de muffinvorm goed in.
Maal de havermout met een keukenmachine of staafmixer tot meel.
Schil en snijd de appel in blokjes. Prak de banaan.
Koken
Meng in een kom het havermoutmeel, het bakpoeder, de kaneel en een snuf zout.
Meng in een andere kom het ei, de melk en de honing. Meng de banaan en de appel hierdoor.
Meng de natte mix goed met de droge mix. Verdeel het mengsel over de muffinvorm.
Bak de muffins ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Serveren
Laat de muffins iets afkoelen voordat je ze opeet.
Serveer ze eventueel met vers fruit ernaast of een beetje hazelnootpasta of pindakaas erop.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.