Receptinformatie
Koken
Doe het tarwemeel, de vanille suiker, het bakpoeder, de kaneel en het zout in een mengkom en meng alles goed door elkaar.
Kluts de eieren en voeg deze samen met de melk toe aan het meelmengsel.
Klop het beslag met een garde goed door tot er geen klontjes meer in het beslag zitten. Laat het beslag even staan terwijl je verder gaat met de appels.
Was de appels. Verwijder met een appelboor het klokhuis van de appels. Snijd ze vervolgens in dunne ringen.
Verhit wat boter of olie in een koekenpan. Schep met een lepel 3 hoopjes beslag in de pan om zo kleine pannenkoekjes te vormen. Leg in elk pannenkoekje een appelring.
Draai de pannenkoekjes na enkele minuten om en bak ze nog even aan de andere kant. Bak zo 12 pannenkoekjes.
Serveren
Neem 3 of 4 borden. Leg de pannenkoekjes op de borden en serveer ze met siroop, kaneelsuiker of poedersuiker.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.