Receptinformatie
Dit wil je: een heerlijk recept voor zelfgemaakte mini flatbreads met boerenkoolpesto. Deze eenvoudige en smaakvolle flatbreads maak je helemaal zelf! Deze flatbreads hoeven niet lang te rijzen. Kan jij in de tussentijd mooi de boerenkoolpesto maken. Dit recept is perfect voor een borrelplank of als lekkere snack. Verwen jezelf en je gasten met deze heerlijke mini flatbreads met boerenkoolpesto. Lees verder voor het volledige recept. Deel vooral het resultaat met ons via onze Instagram: Verse Oogst
Voorbereiding
Let op: je staat voor dit recept maar 15 minuten in de keuken, maar het beslag moet tussendoor wel een half uur rusten.
Koken
Meng het meel samen met de olijfolie, peper en zout in een kom. Voeg al roerend het water toe.
Roer alle klontjes er uit tot het een glad en dik beslag vormt.
Laat het beslag een half uur rusten.
Maak ondertussen de pesto door de boerenkool, pijnboompitten, olijfolie, kaas en zwarte peper te mixen in een keukenmachine.
Als het beslag klaar is bak je de mini flatbreads in de pan met olijfolie gaar.
Serveren
Mocht je geen tijd hebben om het beslag lang te laten staan, kan je er ook heerlijke pannenkoekjes mee maken!
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.