Receptinformatie
Terwijl de pasta kookt roerbak jij pijlsnel de romaine sla gaar. Zalmsnippers erbij, pasta erdoor en aan tafel!
Voorbereiding
Was en snijd de romaine sla in grove repen.
Koken
Kook de spaghetti in ruim kokend water met zout gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Verhit intussen de olie in een grote koekenpan en roerbak de romaine sla in 5 minuten knapperig gaar.
Giet de spaghetti af, zet de pan terug op zacht vuur en roer de kruidenkaas erdoor tot het een smeuig en warm geheel is.
Schep dan de romaine sla en tot slot de zalmsnippers erdoor.
Serveren
Serveer de pasta in een diepe schaal of op een mooi plat bord.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.