Receptinformatie
Dit is de perfecte snack op een barbecue feestje. Pittig, knapperig, romig en leuk om te maken! Hoe heet deze jalapeño poppers zijn, bepaal jij. Een BBQ met een Mexicaanse twist!
Voorbereiding
Snijd de pepers doormidden en verwijder de zaadlijsten. Hoe schoner je ze maakt, hoe minder pittig ze zullen zijn.
Koken
Meng de roomkaas met de cheddar, bosuien en wat peper en zout.
Vul elke halve peper met deze mix. Wikkel hier een plakje spek omheen.
Leg de jalapeño poppers in de barbecue en zorg dat ze weg zijn van het vuur.
Ze zijn klaar wanneer de kaas gesmolten en het spek knapperig is. Dit is na zo’n 20-30 minuten.
Maak ondertussen de ranch dressing door de crème fraîche, karnemelk, uienpoeder, gedroogde kruiden, zout en mosterdpoeder met elkaar te mengen.
Serveren
Serveer de jalapeño poppers met de ranch dressing.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.