Receptinformatie
Dit is de perfecte snack op een feestje. Dit recept is pittig, knapperig, romig en leuk om te maken! Hoe heet deze jalapeño poppers zijn, bepaal jij. Heb je geen Airfryer? Deze snack is ook klaar te maken in de oven! Tel 20 graden bij de temperatuur op en vermenigvuldig de bereidingstijd met 1,5.
Voorbereiding
Verwarm de airfryer op 200 graden.
Koken
Snijd de pepers doormidden en verwijder de zaadlijsten. Hoe schoner je ze maakt, hoe minder pittig ze zullen zijn.
Meng de roomkaas met de cheddar, bosuien en wat peper en zout.
Vul elke halve peper met deze mix. Wikkel hier een plakje spek omheen.
Bak de jalapeño poppers in de airfryer in zo’n 10 minuten knapperig en goudbruin. Ze zijn klaar wanneer de kaas gesmolten en het spek knapperig is.
Maak ondertussen de ranch dressing door de crème fraîche, karnemelk, uienpoeder, gedroogde kruiden, zout en mosterdpoeder met elkaar te mengen.
Serveren
Serveer de jalapeño poppers met de ranch dressing.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.