Receptinformatie
Voorbereiding
Schil en snijd de appel in kleine stukjes en verwijder het klokhuis, bijvoorbeeld met een appelboor.
Koken
Plaats de appels in een pan met 100 milliliter water.
Voeg de (vanille)suiker, kaneel en citroensap toe en laat het geheel gedurende 15 minuten op een matig vuur zachtjes koken.
Doe de appelcompote in een kom, laat de compote afkoelen. Vind je stukjes in je appelmoes niet zo lekker, pureer het dan tot een gladde moes met een staafmixer.
Zet de moes in de koelkast.
Serveren
Strooi voor het serveren een beetje kaneel over de appelmoes heen.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.