Receptinformatie
Een groenteburger maak je gemakkelijk zelf!
Voorbereiding
Schil de wortel, rasp de wortel en courgette grof, snijd de paprika en ui heel fijn en meng de groenten samen met de havermout, geraspte kaas, de eieren, 2 eetlepels fijngehakte peterselie en een theelepel verse tijmblaadjes. Maak dit mengsel verder op smaak met versgemalen peper en wat zout.
Vorm er 8 gelijke ‘ballen’ van en druk deze iets platter, wentel ze vervolgens door wat bloem.
Koken
Verwarm wat olie in een koekenpan en bak de groente burgers in ± 10 minuten aan beiden kanten, op een matig vuur, goudbruin.
Serveren
Serveer op een broodje met wat saus naar keuze of serveer er zelfgemaakte frites bij.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.