Geroosterde tomaten met marjoraan
Receptinformatie
Verwarm de ovengrill 10 minuten voor. Gebruik de tomaten en halveer ze in de lengte. Zet ze naast elkaar in een, met wat olijfolie ingevette, ovenschaal. Meng de Parmezaanse kaas met de fijngesneden verse marjoraan, de knoflook, zout en peper naar smaak. Verdeel dit over de snijvlakken van de tomaten en druppel er de groene olijfolie over. Schuif de ovenschaal op de tweede richel onder de grill en rooster de tomaten 5-8 minuten, zodat de kaas smelt en licht kleurt. Serveer ze direct.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.