Receptinformatie
Een echt verwendessert… En een verrassende, een vleugje hartige variatie op de traditionele aardbeien met slagroom. Een heerlijke afsluiter van je diner.
Voorbereiding
Maak de aardbeien schoon en snijd ze in stukjes. Snijd de basilicum fijn.
Giet de balsamicoazijn over de aardbeien, doe de basilicum erbij en roer goed door. Zet minimaal een half uur in de koelkast. Doe dit bijvoorbeeld voor het bereiden van de rest van het eten) Roer af en toe nog even door.
Koken
Meng de slagroom en de mascarpone.
Schraap het vanillemerg uit het stokje, doe dit bij de mascarponeroom en meng door.
Serveren
Verdeel de aardbeien over vier bordjes of kommetjes.
Schep een flinke eetlepel mascarponeroom op de aardbeien.
Garneer met basilicum.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.