Receptinformatie
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Kook de eieren hard, spoel ze onder koud water en pel ze.
Maak de groenten schoon, snijd de ui, komkommer, paprika en vleestomaten in gelijke kleine blokjes en verdeel dit per soort over kleine schaaltjes.
Maak het teentje knoflook schoon en doe dit samen met de gekookte eieren, 2 eetlepels ui, het sap, de bouillon, de olijfolie en de wijnazijn in een blender.
Koken
Mix het op de hoogste stand. Zet dit minimaal 1 uur afgedekt in de koelkast of in de vriezer. Ook kun je direct ijsklontjes toevoegen en serveren. De soep wordt dan wel iets dunner.
Snijd het brood in gelijke blokjes, verwarm een ruime hoeveelheid zonnebloemolie in een koekenpan en bak de broodcroutons snel op een hoog vuur goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Serveren
Serveer de Gazpacho ijskoud met de fijngesneden groenten en croutons apart in schaaltjes zodat iedereen zijn eigen ‘vulling’ kan bepalen.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.