Receptinformatie
Voorbereiding
Snipper de ui.
Snijd de spekreepjes wat kleiner.
Koken
Bak in een braadpan de rookspekreepjes uit, zodat ze vet loslaten.
Voeg de soepballetjes toe en bak ze rondom bruin in 5 minuten.
Schep de uitjes erbij en fruit deze 2 minuten. Schep de groentemix erbij en roerbak 5 minuten.
Schenk de tomaatstukjes met het vocht, het tomatensap en de rode wijn erbij.
Breng de soep aan de kook en kook de soep 5 minuten zachtjes door. Breng de soep op smaak met zout en peper.
Serveren
Serveer de soep met het (kaas)brood.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.