Receptinformatie
Koken
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak hierin de plakken courgettes om en om bruin.
Vet intussen een springvorm in en beleg deze met het bladerdeeg. Verdeel de gebakken courgettes over de bodem.
Bak het gehakt vervolgens in dezelfde pan rul. Voeg de ui, knoflook en peper toe en roerbak al omscheppende 3-4 minuten op een hoge warmtebron.
Voeg de paprika, tomatenpuree, tomaten, oregano, zout en peper toe en bak alles nog circa 2 minuten.
Verdeel het gehaktmengsel over de plakken courgette. Klop de eieren los en schenk dit mengsel over de taart. Bak de taart circa 20 minuten in het midden van een voorverwarmde oven van 200ºC gaar.
Serveren
Garneer met verse oregano of met blaadjes munt. Serveer de taart warm.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.