Coolwrap salade met ananas
Receptinformatie
Deze frisse salade met witte platte cool en ananas maak je in een handomdraai. Perfect voor bij een zomerse BBQ!
Dit recept is afkomstig van: www.bejo.nl.
Voorbereiding
Koken
Voorbereiding
Snijd de basilicum fijn
Snijd de ananas in fijne blokjes
Koken
Meng de gesneden kool met de fijn gesneden blokjes ananas.
Rooster de pijnboompitten in de oven op 170 graden en af laat afkoelen.
Voeg de mayonaise, gehakte basilicum en de afgekoelde pijnboompitten toe. Meng het geheel rustig door en breng op smaak met peper en zout.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.