Receptinformatie
Voor de echte kaasfans onder ons: cheesier ga je ‘m niet krijgen. Dit is hét bewijs dat kaas en paddenstoelen een topcombo zijn. Je hoeft maar 10 minuten voor te bereiden en de oven doet de rest!
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Verkruimel het brood en snijd de ui alvast in stukjes.
Koken
Snijd de steeltjes voorzichtig van de portabella's en snijd deze fijn.
Doe de steeltjes in een kom en voeg daar de ui, ei, broodkruimels, tijm, peterselie en kaas aan toe. Roer goed door elkaar.
Vet de binnenkant van de portabella's licht in met olijfolie en vul ze daarna met het brood-kaasmengsel.
Leg de portabella's op de bakplaat en besprenkel ze met wat olijfolie. Bak het in 15 minuten gaar.
Serveren
Serveer direct uit de oven.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.