Receptinformatie
Deze wafels zijn gemaakt van… worteltjes! Een vers en toch zoet ontbijtje. Of lunch. Of lekker als dessert. Het kan eigenlijk altijd wel.
Voorbereiding
Verwarm de oven op 100 graden.
Schil en rasp de bospeen.
Meng de geraspte bospeen met het volkoren- en amandelmeel, de eieren, de kwark, het kaneelpoeder, een snuf zout en het bakpoeder
Roer het mengsel goed door elkaar.
Koken
Smeer de ijzers van het wafelapparaat in met wat olie en verwarm het.
Bak van het beslag 8 wafels en houd de wafels warm in de oven.
Smeer de ijzers voor elke nieuwe bakbeurt opnieuw in met olie.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.