Receptinformatie
Kruimel toetje in een ander jasje, namelijk met stoofperen. Een idee van Eva van EefKooktZo. Ontzettend lekker, makkelijk om te maken en een feestje op tafel!
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Verwijder het teveel aan vocht van de stoofpeertjes en snijd ze in kleine stukjes. Verdeel dit vervolgens over 2 of 4 hittebestendige schaaltjes.
Koken
Maak het kruimeldeeg door de boter in kleine stukjes te snijden en te mengen met de basterdsuiker, bloem, zout en kaneel naar smaak.
Tip: kneed het eerst losjes samen en friemel het daarna los met je vingers.
Verdeel het kruimeldeeg over de stoofpeertjes en zet de schaaltjes voor ongeveer 15-20 minuten in de oven, tot het kruimeldeeg mooi goudbruin is.
Serveren
Serveer de stoofperen crumble warm.
Kijk <a href="https://www.eefkooktzo.nl/stoofperen-crumble/"target=_blank>hier</a> voor de hele blog!
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.