Receptinformatie
Makkelijker dan dit gaat het bijna niet worden. Deze overschotel vol met je favo groente staat op tafel voor je er erg in hebt!
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Halveer de akkerpaddenstoelen.
Schil de bieten en snijd in dikke frieten.
Snijd ringetjes van de bosui.
Koken
Meng de frieten met de helft van de olijfolie en bestrooi met peper en zout naar smaak. Zet 20 minuten in de oven.
Haal de schaal uit de oven en strooi de Italiaanse kruiden op de frieten.
Besmeer ondertussen de kabeljauwfilets met de rest van de olie en bestrooi naar smaak met peper en zout. Leg ze vervolgens op de bieten en kruiden.
Draai de temperatuur van de oven naar 180 graden. Strooi de paddenstoelen erover en zet nog 10 minuten terug in de oven.
Serveren
Schep de filets uit de schaal, schik er de bietenfriet bij en schep de akkerpaddenstoelen erover. Garneer met wat kookvocht en de ringetjes bosui.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.