Receptinformatie
Koken
Pel en snipper de ui. Pel en snijd de <a href="/producten/knoflook" target="_blank">knoflook</a> fijn. Verhit een scheut olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Halveer de champignons en bak ze mee met de ui en knoflook.
Snijd de <a href="/producten/broccoli" target="_blank">broccoli</a> in kleine roosjes, schil de steel en snijd de steel in stukjes. Voeg de broccoli toe en bak kort mee. Schep de pesto erbij en voeg de room toe. Laat met deksel op de pan circa 8 minuten koken op middelhoog vuur. Meng de oude kaas erdoor en breng op smaak met versgemalen peper.
Kook de penne rigate gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de rode peper fijn. Giet de pasta af en meng de rode peper en een scheutje olijfolie extra vierge erdoor.
Serveren
Verdeel de spicy pasta over borden. Schep de romige <a href="/producten/champignons" target="_blank">champignons</a> en de zalm eroverheen.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.