Receptinformatie
Voorbereiding
Gaar de mihoen gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Verwijder de uiteindes van de snijbonen. Snijd de <a href="/producten/snijboon" target="_blank">snijbonen</a> in ruitjes. Kook de snijbonen in circa 4 minuten beetgaar en giet ze af. Snijd de rode peper in ringetjes. Snijd de kipfilet in blokjes.
Snijd de bosui in ringetjes.
Koken
Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de <a href="/producten/peper" target="_blank">rode peper</a> en het gemberpoeder circa 1 minuut. Voeg de kipfilet toe en bak circa 4 minuten mee.
Schenk het water en de kokosmelk erbij en voeg de pindakaas toe. Breng het geheel aan de kook en laat circa 4 minuten op laag vuur koken.
Voeg de <a href="/producten/bosui" target="_blank">bosui</a>, <a href="/producten/tauge" target="_blank">taugé</a> en de snijbonen toe en laat 2 minuten meekoken. Breng op smaak met een beetje zout en peper.
Serveren
Verdeel de mihoen over borden en lepel de snijbonen in satésaus erover. Strooi de gebakken uitjes erover.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.