Receptinformatie
Voorbereiding
Breng het water aan de kook en los het bouillonblokje erin op. Verdeel de couscous over een kom en schenk de bouillon erop. Laat de couscous 5-10 minuten afgedekt met een bord of plasticfolie wellen.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de zongedroogde <a href="/producten/tomaat" target="_blank">tomaten</a> in reepjes.
Koken
Verhit een scheut olie in een pan en bak het gehakt circa 5 minuten. Voeg komijn- en kaneelpoeder toe en bak circa 1 minuten mee. Voeg de <a href="/producten/spinazie" target="_blank">spinazie</a> in 3 delen toe tot het helemaal geslonken is. Roer de rozijnen erdoor.
Breng een pan met water aan de kook. Verwijder de harde draden van de bleekselderij en snijd de <a href="/producten/bleekselderij" target="_blank">bleekselderij</a> in stukken van circa 3 centimeter lang. Kook de bleekselderij in de pan met water in circa 3 minuten beetgaar. Giet de bleekselderij af en spoel koud.
Verdeel de couscous over een ingevette ovenschaal en verdeel het gehakt erover. Verdeel vervolgens de bleekselderij en zongedroogde tomaten erover en verbrokkel de blauwe kaas erover.
Serveren
Bak de ovenschotel circa 15 minuten in de oven tot de schotel warm is en de kaas is gesmolten.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.