Adres
Maatschap G. van Vugt & Zn.
Gert van Vugt teelt paksoi en Turkse aubergines in Hendrik-Ido-Ambacht. Doordat ze in de winter geen aubergines kunnen telen, wisselen ze dit af met paksoi zodat ze jaarrond kunnen telen.
Gert van Vugt teelt paksoi en Turkse aubergines in Hendrik-Ido-Ambacht. Doordat ze in de winter geen aubergines kunnen telen, wisselen ze dit af met paksoi zodat ze jaarrond kunnen telen.
In het zomerseizoen hebben we extra mankracht door de inzet van uitzendkrachten. Ons bedrijf wordt gekenmerkt door flexibiliteit: alles wat maar enigszins mogelijk is pakken we op en kunnen we uitvoeren. Bijvoorbeeld op het gebied van verpakkingsmogelijkheden.
In 1960 is ons bedrijf op deze locatie in Henrik-Ido-Ambacht gestart. Inmiddels is de derde generatie in het bedrijf werkzaam. Van oorsprong was het een bedrijf dat diverse producten teelde. Na verloop van tijd zijn er diverse producten afgevallen waardoor we ons nu focussen op de teelt van paksoi en Turkse aubergine.
De paksoi en Turkse aubergines worden geteeld onder 19000 m2 glas. De Turkse aubergines telen we vanaf 1 april tot 1 november en de paksoi telen we van 1 november tot 1 april. De teelt van de paksoi en aubergines houden we dagelijks in de gaten. Doordat wij zelf de meeste teelthandelingen uitvoeren, is het mogelijk erg kort op veranderingen in de teelt in te spelen.
Turkse aubergines kunnen op verschillende manier bereid worden bijvoorbeeld door de salade, in de oven en gebakken. Paksoi is de perfecte roerbakgroente, maar probeer ‘m ook eens in een stamppot of de pasta!
Wij werken vanuit de visie dat we een zo goed mogelijk product willen leveren en tevens aan de eisen van de klanten willen voldoen. We garanderen een vers product.
Wij garanderen een vers product!