Receptinformatie
Het is eindelijk tijd voor ui om écht te shinen. En dit keer niet in een bijrol! Niet overtuigd? Trust us: dit is precies wat elke BBQ nodig heeft.
Voorbereiding
Leg de uien in de kolen en laat ze zwart blakeren en goed gaar worden. Dit zal minstens een half uur duren, maar is afhankelijk van de hitte van de barbecue.
Test of ze goed zacht zijn door er met een mes in te prikken. Ze zijn klaar als dit soepel gaat.
Snijd de uien doormidden en ontdoe ze van de zwartgeblakerde buitenkant.
Hier en daar wat zwarte stukjes op de ui is helemaal niet erg, lekker juist!
Serveren
Verkruimel de geitenkaas op de halve uien en besprenkel met de olijfolie.
Top af met tijm, peper en zout.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.