Receptinformatie
Tover de zomer op je bord met deze heerlijke groentesalade met kip. Perfect voor de picknick, barbecue of een dagje strand. Als je maar lekker snel weer naar buiten kan!
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Was en halveer de cherrytomaten.
Maak de paprika’s schoon en snijd ze in dunne repen.
Schil de avocado en snijd in mooie plakken.
Maak de bosuitjes schoon en snijd in flinterdunne ringen.
Koken
Breng 1 liter water met de bouillontabletten aan de kook en leg de kipfilets in de bouillon. Laat de filets tegen de kook aan in 15 minuten garen. Haal ze daarna uit de bouillon en laat ze afkoelen.
Kook intussen de fusilli in 10 minuten beetgaar, doe over in een vergiet en laat ze onder koud stromend water afkoelen.
Roer een dressing van de olijfolie en azijn en breng op smaak met peper en zout.
Serveren
Snijd de kipfilets in mooie plakken. Meng alle ingredienten voorzichtig door elkaar in een grote slakom en schenk de dressing erover uit.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.