Receptinformatie
Een heerlijk zomers hapje. Lekker als voorgerecht of bij de borrel met een goed glas wijn. Je waant je in Italië!
Voorbereiding
Snijd de ciabatta in 8 plakken.
Halveer de tomaatjes en snijd de avocado in blokjes.
Snijd de lente-ui in ringetjes en de basilicum fijn.
Koken
Rooster de plakken brood goudbruin en knapperig in de oven.
Meng de tomaat, de avocado, de lente-ui en basilicum met wat extra vierge olie. Breng op smaak met peper en zout. Zet even apart om te marineren.
Serveren
Leg de geroosterde ciabatta op een bord.
Verdeel het tomaatmengsel erover.
Druppel over alle bruschetta’s wat balsamico crème.
Laat de tomaten marineren voor extra smaak.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.