Receptinformatie
Zo lekker kan vega dus zijn. En makkelijk! Het enige dat je kookt is de pasta.
Voorbereiding
Was de tomaten en halveer ze.
Hak de basilicum en knoflook fijn.
Scheur de mozzarella in kleine stukjes.
Doe de tomaten, basilicum, knoflook en mozzarella in een kom en meng alles met de olijfolie en de balsamicoazijn.
Was de citroen goed onder koud stromend water en rasp de schil boven de kom.
Roer alles goed door elkaar en breng het mengsel op smaak met zout en peper.
Koken
Kook de pasta beetgaar in kokend water met zout en giet af.
Schep het tomatenmengsel voorzichtig door de pasta.
Serveren
Serveer de lauwwarme pasta in een grote schaal.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.