Receptinformatie
Voorbereiding
Schil de bietjes onder koud stromend water, zo voorkom je rode handen.
Koken
Snijd ze vervolgens in kleine blokjes.
Hak de sjalot heel fijn, schil de appels en snijd ze in even grote blokjes als de bietjes. Doe de bietjes samen met de appel en sjalot in een schaal.
Maak een dressing van 3 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel appelazijn, maak dit verder op smaak met versgemalen peper en de gekneusde anijszaadjes. Schep de dressing samen met 2 eetlepels fijngehakte dille door de zomerse bietjes.
Serveren
Tip: Je kunt de bietjes zowel warm als koud serveren.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.