Receptinformatie
Deze vispakketjes zijn een kadootje op je bord! Voor het perfecte etentje serveer je ze met krieltjes en een salade.
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 225 graden.
Was en schrap de peentjes en snijd in dunne reepjes.
Was de venkel en verwijder de stelen en het hart. Bewaar het groene loof. Snijd in dunne reepjes.
Haal de groene bovenkant van de prei en snijd het wit in dunne ringen en was.
Hak de rozemarijn fijn en snijd de zalm in 4 stukken.
Koken
Leg in het midden van elk vel bakpapier of aluminiumfolie een deel van de groenten en daar bovenop een stuk zalm. Bestrooi met peper, zout, het venkelloof en de kruiden.
Sprenkel wat wijn over elk vispakketje. Leg een schijfje citroen op elke zalmfilet.
Vouw het bakpapier dicht: pak twee zijkanten op, vouw deze tegen elkaar aan en rol op. Vouw de open kanten naar binnen en rol op. Of bind de open kanten dicht met een touwtje.
Bak 10 minuten in de voorverwarmde oven.
Serveren
Schep de pakketjes voorzichtig met een spatel van de bakplaat op de borden. Serveer ze ingepakt in het papier. Lekker met krieltjes en salade
Lekker met krieltjes en salade
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.