Receptinformatie
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook in dunne plakjes. Snijd de courgette in blokjes. Halveer de prei in de lengte. Was en snijd de prei in gelijke dunne stukken.
Snijd de tomaten in blokjes. Snijd de zalm in blokjes. Scheur de basilicum grof.
Snijd de mozzarella in plakken en verbrokkel de feta.
Koken
Verhit een scheutje olie in een pan fruit de ui en de knoflook circa 2 minuten. Voeg de courgette n de prei toe en bak circa 4 minuten.
Voeg de gnocchi, zalm, tomaten en twee derde van de basilicum toe. Verdeel het mengsel over een met olie ingevette ovenschaal. Verdeel de mozzarella en de feta eroverheen en bak de ovenschotel in de oven in circa 10 minuten goudbruin en gaar.
Kook de gnocchi gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Serveren
Verdeel de zalm-gnocchi over borden. Bestrooi met de resterende basilicum.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.