Receptinformatie
Deze yoghurtcake met Sweet Sensation peer is een kunstwerkje uit de oven! Maar...moeilijk te maken is het niet. Pak je schort en ovenhandschoenen er maar bij!
Koken
Verwarm de oven voor op 170 graden.
Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd in 4 parten.
Meng de yoghurt, de eieren, suiker, olie en kruiden in een kom. Meng tot een mooi geheel.
Zeef de bloem en voeg toe aan het yoghurt mengsel.
Stort alles uit in een met bakpapier beklede cakevorm.
Leg de peren bovenop de cake en bak gedurende 50 minuten op 170 graden.
Haal de cake uit de oven als een prikker er schoon uit komt. Serveer met een beetje poedersuiker eroverheen. (Fotos: Tine De Langhe)

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.