Receptinformatie
Voorbereiding
Snijd bleekselderij, paprika en gerookte kip in dunne reepjes van 4-5 cm. Haal de krabsticks los. Snijd 2-3 takjes bleekselderijgroen fijn, knip de bieslook fijn.
Koken
Meng de whiskysaus met de currypasta. Schep de groente en de saus om. Beleg de wraptortilla’s met 2-3 paksoibladeren (zonder steel), laat rondom een rand van 5 cm vrij, kwast deze in met water.
Verdeel de salade over de wraps. Sla de 2 zijkanten over de vulling en rol de wraps op. Druk de naad vast. Halveer de wraps met een schuine snede.
Serveren
Serveer ze rechtop.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.