Wraps met gerookte zalm en komkommer, om te smullen
Receptinformatie
Verwarm de wrap per stuk heel even in de koekenpan. Schil vervolgens de komkommers met een kaasschaaf, maak daarna lange repen met de kaasschaaf. Bak de pijnboompitten in een droge pan iets bruin. Als de wrap warm is, smeer je deze in met een dikke laag roomkaas, zalm er opleggen, pijnboompitten, dille en kleine stukjes geknipt en een eetlepel pesto. Rol de wrap op en steek deze vast met enkele cocktail prikkers. Snijd de wrap in 2-en en klaar ben je. Ook lekker voor de lunch of als borrelhap. Dan snijd je wrap in 5 of 6 plakjes.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.