Receptinformatie
Wraps zijn ideaal voor bij een picknick. Je kunt ze vooraf maken en vullen met wat je maar wilt. Vandaag maken we ze met een frisse tonijnsalade.
Voorbereiding
Laat de tonijn goed uitlekken.
Was de komkommer, snijd in lange plakken en vervolgens in lange reepjes.
Snijd de bieslook fijn en de lente-ui in ringetjes.
Koken
Meng de tonijn met de yoghurt, ui en kappertjes.
Breng op smaak met citroensap, bieslook, peper en zout.
Serveren
Vul de wraps met ijsbergsla, komkommerreepjes en tonijnsalade.
Vouw twee kanten van de wrap naar binnen en rol ze aan een van de open kanten op.
Vouw over de dichtgevouwen kanten wat aluminiumfolie. Snijd ze door de helft.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.