Receptinformatie
Voorbereiding
Pel de ui en hak deze fijn. Ontvel de tomaten en snijd ze heel fijn. Snijd de paprika in kleine stukjes. Meng alle ingrediënten en doe de salsa in een schaaltje.
Haal 8 mooie bladeren van de ijsbergsla en snijd de rest van de sla in reepjes. Halveer de cherrytomaten. Snijd de kipfilet in stukjes. Laat de maïskorrels ontdooien of uitlekken.
Koken
Meng de reepjes sla met de cherrytomaatjes, kip en maïskorrels.
Verwarm de tortilla’s zoals staat aangegeven op de verpakking.
Leg de tortilla’s plat neer, leg er een blad ijsbergsla op en verdeel de salade erover. Rol de tortilla’s op of vouw ze tot een envelopje.
Serveren
Serveer de tortilla’s met de tomatensalsa.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.